tisdag 9 oktober 2012

Violflickorna putsar på bloggen

Står framåtböjd över datorn och skriver mellan svängar fram och tillbaka i köket. Bakom mig står Linda och vispar ihop en pannkakssmet, som jag nu inviger i den ack så intressanta världen av podcasts med hjälp av en högtalare samt Alex och Sigge.

Tvärs över gatan i de upplysta rutorna på ett studentlägenhetshus går människor runt i sina världar i dockhus-storlek. Vi har ett par som sitter med värmd mat på tallrikarna och mjukiskläder på vardagsslitna kroppar. Vi har ukulele-mannen som för en gångs skull inte plinkar på sina ukulele-strängar, långsamt vankandes fram och tillbaka i den lilla ettan i sin knälånga sidenrock. Catrine och Linda förundras, tittar på honom genom fönster fulla av kvälls-spegelbilder, när han idag istället står framför en spegel med en pipa i munnen och pratar med sig själv.

Dagen började med att Catrine fick träffa Lindas systerdotter Josefin, och det gick friktionsfritt. Josefin varken grät eller skrek. Inte Catrine heller.


Sen käkade vi lunch,
och Linda klippte sig.
Vi har jobbat på bloggen idag, vi kom så långt som att bredda någon spalt och byta bakgrund för att sedan tappa bort det igen. Hurra för oss!
Sedan kollades det på Dark Shadows med Depp, Burton och Bonham-Carter.
Och vi är tillbaka här. Pannkakorna är klara, tack vare Linda, och vi ska kolla på ytterligare en film - Haywire .

Bonsoir!/Ciao!

// Violflickorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar