tisdag 25 september 2012

Jobb, jobb och jobb

Jag har valt att göra denna tisdag till en första PA-dag, då jag har tid över. Ambitiöst från min sida, vill jag påstå. Mitt projektarbete består i att skriva en novellsamling, berättelserna kommer alla ha utgångspunkten i en låt, The Libertine av Patrick Wolf. All cred till Felicia som introducerade mig för artisten! Det ska bli kul att börja jobba, men just formaliteterna som man bör inleda med känns mindre lockande. Bearbetning av projektplan och börja skissa på vissa delar av själva rapporten... Men, men, vad är en bal på slottet?

Jag har satt på min lista med klassisk musik för att undvika att bli distraherad från arbetet, det har en tendens att ske när man vill sjunga med i texten. Nu går inte det. Bara för det kommer jag med största säkerhet nynna med i melodierna ändå.

Nu är det dags att ta sig en kopp te, dra ned persiennerna för att få lite extra mörker och sedan tända en massa massa ljus, jag har ingen paisleymönstrad rökrock med vinröd, sammetsklädd krage, annars hade jag tagit på mig den och ett par slippers för att fullt gå in i författarskapsmoodet, få mina extra ordinära tankar angående min litteratur på pränt och sedan äta lunch. Högst luxuöst.



Efterlysning!
Försöker förgäves hitta en notis på nätet eftersom tidningen som innehöll den har slängts i soporna. Den som fortfarande äger Borås Tidning från i torsdags, mer bestämt 2012-09-20, could I have it, please?

//L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar