torsdag 8 december 2011

Boy A, julmust och skolkataloger

Har precis inhandlat årets skolkatalog här i Bäckängs kapprum. Till min stora förtjusning fick jag också tag på förra årets katalog som jag aldrig hann köpa när den var aktuell! Yay!

Så nu kan jag spendera lediga timmar med ett dregla efter alla snygga killar på vår fabulösa skola (för ja, det är den egentliga meningen med skolkataloger).

Hade också ett skriftligt prov i spanska steg 4, som kändes bra. Dock är det väl ofta så att när ett prov eller skrivning känns bra så går det fullständigt åt h*lvete.... We'll see.

Nu är det en snabb sväng Datorkunskap som gäller, ett rätt behändigt ämne som tyvärr oftast inte blir så effektivt. Sen är det godis, julmust och film på engelskalektionen. Japp, vi går på gymnasiet, även om det inte kan verka så ibland...


Filmen heter Boy A och handlar om en kille, Jack, som ska hitta tillbaka ut i livet efter några år i ungdomsfängelse. Har än så länge bara sett halva, men gillar den. Den är dock nervpåfrestande, då man sitter som på nålar i väntan på att något ska gå fel och Jack ska hamna i trubbel igen.


Adios!
//Catrine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar