onsdag 18 januari 2012

Tacos, rumpträningsmusik och Glee

Hemma i det Aronsson'ska residentet är vi riktigt drastiska, vi ska äta tacos..på en onsdag! Och vi kollar för den delen inte heller på Idol (när det nu gick). Som gemene Svensson-familj försöker vi inte kultivera oss genom att äta "exotisk" mat och kolla på amerikansk tv. Köttbullar och makaroner till en dokumentär på History Channel, yes man!

Just nu sitter jag och försöker skriva på min engelskatext, och Helene stör mig genom att sitta och berätta alla roliga grejer alla snygga killar i hennes klass gör i skolan hela tiden.... Nej man kan ju tro att Helene inte har så värst mycket vettigt att komma med, men hejda er! Nu sitter hon och argumenterar för rumpträningsmusik/guppar upp och ner på en stol.

Misstänker att jag tog tillräckligt mycket näring från henne under vår gemensamma vistelse i mammas mage för att åsamka några smått påtagliga felkopplingar i hjärnområdet.

Heléne

Ikväll är det Glee, en starkt lysande stjärna på 2000-talets tv-serie himmel. Klockren i sin satir på stereotyperna i en amerikansk high-school och showbuisness (med Sue Sylvester som regerande replikleverantör) kombinerat med bra (!) skådespel balanserar de dom urhäftiga sång och dansnummer!

Ciao!
// Catrine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar